باقلوا استامبولی (حلزونی)
مواد لازم:
١ليوان شیر
١/٢ ليوان آب
١/٢ ليوان روغن مايع
۱عدد تخم مرغ
۴ ليوان آردتقریبا
۱قاشق مربا خوری بكينگ پودر
برای باز كردن خمير:
برای چرب كردن لايه ها ١٠٠گرم كره آب شده
برای داخلش گردوی خرد شده و دارچين و هل بـه مقدار لازم
مواد مايع رو درون كاسه ای ريخته،هم زده و سپس مواد خشك را اضافه كنيد.
كاملاً ورز داده و ٢٠ دقيقه بـه خمير استراحت بدهيد.
بعد بـه اندازه يك نارنگی برداشته،چونـه كرده و روش دستمال مرطوب بكشيد چونـه ها رو خيلي نازك باز كنيد(خیلی خيلی نازك باز كنيد طوريكه خمير بند هاي انگشت ديده بشـه رمز يك باقلوای خوب درون نازك بودن خميرشـه ) بـه هر شکلی دوست داشتید مـیتونید شکل بدهید اما به منظور این شکل خمـیر را بازکرده با قلمو کره اب شده بمالید وگردوی خرد شده رو با دارچين وهل مخلوط كنيد و روي لايه خمـیر بريزيد(بصورت يكدست پخش كنيد) وبه ارامـی رول کنید وبعد بـه صورت حلزونی بپیچید درون حال پیچیدن هم کمـی با دست مجددابه ارامـی خمـیر را بکشید ،اگه از کره چيزی مانده بریزید روی آن .
در فر از قبل گرم شده(١٨٠درجه) طبقه وسط فر که تا وقتی كاملاً طلایی شود بپزيد.
بعد از فر درون بياوريد،بعد شربت سرد رو روش بريزيد و با پودر پسته تزیینش کنید.
نوش جان ️.امـیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
آشپزی آسان با خانم سهیلا چراغی
کارشناس آشپزی نی نی نما
. باقلوا 201 چیست . باقلوا 201 چیست : باقلوا 201 چیست ، باقلوا 201 چیست[طرز تهیـه باقلوای حلزونی ترکیـه ای/ آموزش شیرینی پزی باقلوا 201 چیست]
نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Tue, 13 Nov 2018 08:08:00 +0000